דג סלמון בחלב קוקוס

דג סלמון מתקתק, מוקרם בתנור מבושל בחלב קוקוס, בתוספת קינמון ובטטה.

דג סלמון בחלב קוקוס

מצרכים:

500 גר' פילה דג סלמון,  חתוך לחתיכות, נקי מעצמות וקשקשים.
קופסא 1 של חלב קוקוס.
2 בטטות בינוניות קלופות וחתוכות לקוביות 2 על 2 סמ.
50 גרם גבינה מגורדת.
קורט קינמון  לפי טעם.
מלח ופילפל לפי טעם.

אופן הכנה:

בתבנית חד פעמית שופכים כופסא של חלב קוקוס. מוסיפים מלח פלפל וקינמון שהחלב קוקוס יקבל טעם מעט מלוח.
מניחים חתיכות סלמון ובטטה לסירוגין.
מכניסים לתנור בחום 180 מעלות ל40 דקות. נותנים לחלב קוקוס להצטמצם. מפזרים גבינה צהובה או תערובת גבינות מגורדת ומכניסים לתנור לעוד 20 דקות. כך תקבלו מנה מושלמת וטעימה, שתתאים לכם לכל אירוע וגם תראה יפה וחגיגי.

בתיאבון.